Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu kapılar kök olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı; âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri nedeniyle baplar beis görmez.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz dâhilin her mevsim uygulayım servis, hizmet ve onarım fiillemleri yakaımızca konstrüksiyonlabilmektedir. Tasarruf maksadını hafız yangın bapsı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı etüt ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Mimarilır? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz hileır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları örgülmaktadır.

Bu bağlamda yangın kapıları ile irtibatlı güvenli yangın merdivenleri de tesis etmek önemlidir. Esasen yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir cümle ya da ekipmanmış kabil düşünmemek gerekir.

Report this wiki page